fbpx
Kakšna je zgodba programske opreme nove generacije Flerp Dent in katere prednosti prinaša?

Kakšna je zgodba programske opreme nove generacije Flerp Dent in katere prednosti prinaša?

Delo zobozdravnika ne zajema zgolj estetskih, operativnih posegov in rentgenskih slikanj — v ozadju se namreč skriva tudi gora administrativnih del, ponavljajočih se ročnih aktivnosti in procesov ter komunikacija tako med zaposlenimi v ordinaciji kot s svojimi pacienti.

S tovrstnim pogosto zamudnim, nepraktičnim in nepreglednim delom se je srečeval tudi Zobozdravstveni center Diamant. Eni izmed glavnih problemov so bili vnašanje pacientovih podatkov v več različnih programov, izgubljanje časa pri iskanju informacij v kartoteki pacienta, iskanje pacientovih rentgenov ter neefektivna komunikacija s pacienti in s tem povezani izpadi terminov. Zaradi omenjenih težav sta trpela delo med zaposlenimi in celotna izkušnja pacienta, prej in po posegu.

Ker na trgu preprosto ni obstajal le en program, ki bi tovrstne probleme olajšal s polnim paketom funkcionalnosti, smo zadnji dve leti z Zobozdravstvenim centrom Diamant razvijali, digitalizirali in avtomatizirali njihovo poslovanje z enim programom za večino poslovnih procesov – s programsko rešitvijo Flerp Dent!

Iz udobja pisarniškega stola ali svojega domačega naslonjača lahko zdaj preko mobilne aplikacije in web aplikacije za računalnik na enem mestu dostopajo do vseh informacij o pacientu (CRM), brez potrebe po iskanju slik v dodatnih programih. V koledarju zasedenosti lahko z enim klikom naročijo pacienta, pred terminom pa oba prejmeta tudi avtomatiziran opomnik. Že pred prvim pregledom pacient digitalno izpolni vprašalnike in obrazce, zato zdravnika že ob pacientovem prihodu čakajo njegovi zdravstveni in osebni podatki ter soglasja GDPR, ki so del tega vprašalnika. Po prvem pregledu lahko enostavno preko programa načrtujejo zdravljenje in izda ponudbo in/ali avans. Po zaključenih posegih se fiskalno zapirajo termini z izdajo računov, v ozadju pa se seveda vse avtomatizirano davčno potrjuje. Njihovi zaposleni lahko evidentirajo ure in koordinirajo odsotnosti s celovito kadrovsko podporo (HRM). S svojimi pacienti pa lahko dvosmerno komunicirajo preko SMS-a, e-pošte in interaktivnega chata ter še veliko več!

Z uporabo Flerp Dent-a so se Zobozdravstvenemu centru Diamant zmanjšale čakalne vrste in količina fizičnih dokumentov, administrativnih opravil ter napak zaradi ročne obdelave podatkov. Izboljšala se je preglednost delovanja ambulante, fleksibilna koordinacija terminov, implementacija potreb zaposlenih v procese ambulante in komunikacija s pacienti ter njihova celotna izkušnja, saj je s programom vse hitreje, preglednejše in enostavnejše.

Izjemen potencial programske rešitve Flerp Dent so prepoznale tudi druge prepoznavne klinike v Sloveniji, ki jo tudi že uspešno uporabljajo in tako ustvarjajo digitalno zobozdravstvo nove generacije.

Deli to novico