fbpx
Poglej, kako inovativna rešitev koledar zasedenosti optimizira naročanje pacientov v zobozdravstvenih ordinacijah

Koledar zasedenosti – Optimizacija naročanja in komunikacije v zobozdravstvenih ordinacijah

V današnjem svetu, kjer se tehnologija hitro razvija, se tudi zobozdravstvo sooča s številnimi izzivi, kot na primer kako izboljšati svoje storitve in postati pacientom bolj dostopno. Sodobne tehnologije omogočajo, da tradicionalni procesi naročanja in komunikacije postanejo bolj učinkoviti, prilagodljivi in pacientom prijazni.

Digitalizacija naročanja pacientov in upravljanje podatkov pacientov s programom Flerp Dent

Program Flerp Dent revolucionarno spreminja način organizacije dela v zobozdravstvenih ordinacijah, saj prinaša visoko mero personalizacije in učinkovitosti za vsakega terapevta. Z vgrajeno funkcionalnostjo, ki terapevtom omogoča individualno prilagajanje lastnega urnika, Flerp Dent zagotavlja, da lahko vsak terapevt določa dolžino posameznih terminov glede na svoje potrebe, prav tako pa vzdržuje popoln pregled nad svojimi obveznostmi – kadarkoli in kjerkoli. Preko spletne aplikacije na računalniku ali mobilne aplikacije na telefonu lahko spremljate svoj urnik ali urnik drugih terapevtov v vaši kliniki, kar prispeva k boljši organiziranosti in zmanjšanju administrativnega bremena ter nestrnjenih terminov.

Personalizirani opomniki v zobozdravstvu

Flerp Dent omogoča tudi pošiljanje personaliziranih SMS in e-mail opomnikov, ki povečujejo zvestobo pacientov v zobozdravstvu in zmanjšujejo morebitno neudeležbo terminov. Prilagojeni so vašim željam in potrebam, izboljšujejo komunikacijo in krepijo odnos med ordinacijo in pacientom. Ta prilagojen pristop povečuje učinkovitost opomnikov, prav tako pa pacientom daje občutek, da je ordinacija resnično pozorna na njihove individualne želje.

Elektronsko beleženje preteklih obiskov in upravljanje oodatkov o obravnavi pacientov v zobozdravstvu

Elektronsko beleženje preteklih obiskov pacientov v vaši zobozdravstveni ordinaciji in upravljanje podatkov pacientov ordinacijam omogoča boljšo organizacijo in hitrejši dostop do pacientovih zdravstvenih informacij. Zmanjšuje možnost za manjkajoče obrazce in kartoteke, saj se vse informacije o pacientovem stanju hranijo digitalno, v oblaku. To poenostavi postopke, kot so naročanje, sledenje plačilom, diagnoza in zdravljenje, ter izboljša celotno kakovost oskrbe.

Digitalno naročanje in online rezervacije pregledov v zobozdravstvu

V programu Flerp Dent je prav tako mogoča online rezervacije termina za paciente. To digitalno orodje omogoča pacientom, da le z nekaj kliki izberejo želeni termin in storitev, ne da bi morali telefonirati ali osebno obiskati ordinacijo. Takšen pristop ne samo da prihrani čas tako za pacienta kot za osebje v ordinaciji, ampak tudi zmanjšuje možnost napak pri rezervaciji. Poleg tega Flerp Dent omogoča boljši pregled nad razpoložljivimi termini in storitvami, kar pacientom omogoča, da bolje načrtujejo svoje obiske. Zobozdravniki lahko nastavite svoj urnik razpoložljivosti, pacienti pa v teh časovnih okvirih izberejo termin, ki jim ustreza. Ta napredek v digitalni tehnologiji prinaša večjo učinkovitost in zadovoljstvo v zdravstveni oskrbi, kar postavlja nove standarde v dostopnosti in udobju zobozdravstvenih storitev.

Koledar zasedenosti in upravljanje urnikov terapevtov

Zobozdravstveni koledar zasedenosti

Z digitalizacijo prihaja tudi izboljšano upravljanje čakalnih seznamov in urnikov terapevtov. Digitalni koledar zasedenosti zobozdravstvene ordinacije omogoča učinkovito planiranje terminov, s čimer prispeva k boljši organiziranosti ordinacij in zmanjšanju možnosti, da se pojavijo človeške napake. Ker ponuja možnost vpogleda v razpoložljivost v realnem času, s tem tudi poveča učinkovitost dela, saj zmanjšuje število nepotrebnih praznih terminov. To ordinacijam omogoča, da svoj čas bolje izkoristijo in ponudijo več terminov pacientom, ter zobozdravnikom, da bolje izkoristijo svoj čas.

Upravljanje urnikov med terapevti

Digitalni sistemi pripomorejo k temu, da so urniki zobozdravstvenih ordinacij veliko bolje organizirani. Različni terapevti lahko med sabo sinhronizirajo urnike, kar jim daje dostop do najnovejših informacij o zasedenosti in omogoča hitre prilagoditve v primeru odsotnosti terapevtov ali odpovedi termina s strani pacienta. S tem se poveča fleksibilnost ordinacije v nujnih primerih ali pri nenadnih spremembah v urniku. Pomembna je sposobnost hitrega prilagajanja, ki zagotavlja, da lahko ordinacija učinkoviteje odgovori na potrebe pacientov in izboljša razpoložljivost svojih storitev.

Avtomatizirano komuniciranje s pacienti

Avtomatizirano obveščanje v zobozdravstvu prek SMS sporočil ali e-pošte je še en pripomoček, ki zmanjšuje število neudeleženih terminov. Avtomatizacija komunikacije s pacienti preko SMS sporočil in e-pošte prinaša nov nivo organiziranosti. Pacientom lahko v programu Flerp Dent pošljete tudi svoj vprašalnik o zdravju, ki ga pacient izpolni in digitalno podpiše kar na svojem telefonu, doma ali na poti v ordinacijo. To lahko bistveno zmanjša čas, ko pacient v čakalnici izpolnjuje vprašalnik in nepotrebno čaka na termin pri terapevtu.

Izdajanje in fiskalizacija računov

Flerp Dent omogoča enostavno izdajanje in fiskalizacijo računov na enem mestu. Program ta proces neposredno integrira z upravljanjem terminov in zaključevanjem storitev. Torej, ko se termin ali storitev zaključi, sistem avtomatsko sproži postopek za izdajo in fiskalizacijo računa, kar omogoča takojšnje izstavljanje. S tem zmanjšamo terjatve in tveganje za napake ter optimiziramo likvidnost.

Prihodnost zobozdravstvenih ordinacij je digitalna

Implementacija digitalnih rešitev

Zobozdravstvene ordinacije morajo sprejeti digitalne rešitve, da lahko ostanejo konkurenčne in se prilagodijo zahtevam sodobnega časa. Za izboljšanje storitev in zadovoljstva pacientov so ključne rešitve, kot so izboljšano zobozdravstveno digitalno naročanje, učinkovitejša zobozdravstvena komunikacija in napredno zobozdravstveno upravljanje podatkov pacientov.

Pomen neprekinjene komunikacije in avtomatizacije za moderno zobozdravstvo

Neprekinjena komunikacija in avtomatizacija procesov sta temelja sodobnega zobozdravstva, ki izboljšujeta delovne procese, prav tako pa povečujeta zadovoljstvo in zvestobo pacientov. Zobozdravstvene ordinacije, ki se odločijo za digitalizacijo, bodo lahko zagotovile kvalitetnejše storitve in boljše uresničevale potrebe svojih pacientov.

Flerp Dent združuje funkcionalnost vseh programov, ki jih zdravstvena ordinacija potrebuje, v enega. Od koledarja zasedenosti do avtomatskega pošiljanja sporočil, digitalne kartoteke pacienta in HRM modula za upravljanje delovnega časa dopustov in odsotnosti.

Če želite digitalizirati svojo zdravstveno ordinacijo, nas lahko kontaktirate tukaj.

Vas zanimajo prednosti programa Flerp Dent in kdo ga že uporablja? Preberite si več tukaj – https://flerpdent.com/kaksna-je-zgodba-programske-opreme-nove-generacije-flerp-dent-in-katere-prednosti-prinasa/

Deli to novico